Антибиотици - Ветерина

Ветерина лого
Барај
Оди до содржина

Главното мени

Антибиотици

ПРОИЗВОДИ > По Категории:
Антибиотици
veterinaSULFADIMIDIN
Таблети
SUSTREPEN®
Раствор за инјекции
SUSTREPEN® D
Раствор за инјекции
TRIMETOSUL® 48%
Суспензија за инјекции
TRIMETOSUL® 48%
Перорална суспензија
TRIMETOSUL®
Прав за перорална употреба
VETOFLOK® 10%
Раствор за инјекции
VETOFLOK® 10%
Перорален раствор
Назад до содржина | Назад до главното мени