Контакт - Ветерина

Ветерина лого
Барај
Оди до содржина

Главното мени

Контакт

  • тел.: +389(02)2400-619

  • факс: +389(02)2400-620

  • мобилен: +389 070 204-115

  • е-маил: info@veterina.com.mk

Веб Контакт
Се наоѓаме на улица: "Тодор Чангов 51" бр.21 1000 Скопје, Р.Македонија
Назад до содржина | Назад до главното мени