KOSTOVIT® - Ветерина

Ветерина лого
Барај
Оди до содржина

Главното мени

KOSTOVIT®

KOSTOVIT®
КатегоријаСуплементи
Активни Состојкимонокалциум фосфат, пченични трици, калциум карбонат, натриум хлорид, магнезиум оксид, нутритивни и технолошки додатоци
Пакување2 kg
СоставКалциум 14%, 8% фосфор, натриум 2%, 2% магнезиум, витамини (А, Б, Д, ...) и микроелементи (Cu, Fe, Co, Ј ...)
Животни

Живина, Свињи, Говеда, Овци и Кози, Коњи, Зајаци, Ноеви

Начин на Употреба и дози

Континуираната употреба на KOSTOVIT®-от во препорачаните количини допринесува за поуспешно одгледување и производство на домашни животни. Не содржи суровини од животинско потекло. Се дозира според приложените инструкции или 2,5 % во вкупната смеса.

Историја

Производот е од група на додатни добиточни смеси со најдолга традиција на домашниот пазар. Оригиналниот рецепт и трајниот квалитет, веќе 40 годишна докажана ефикасност во практичната примена, се основа на долгогодишната доверба на потрошувачите. Kostovit ® - ТРАДИЦИЈА И КВАЛИТЕТ

Начин на чување

Да се чува на ладно и суво место, заштитено од светлина.

Рок на траење

Означен е на пакувањето.

Издавање

Се издава без рецепт.

Отстранување

Со неискористениот производ и празната амбалажа се постапува согласно со Законот за отпад.

Назад до содржина | Назад до главното мени