Сите Производи - Ветерина

Ветерина лого
Барај
Оди до содржина

Главното мени

Сите Производи

ПРОИЗВОДИ > По Категории:
Сите Производи
veterinaAHISTIN 10%
Раствор за инјекции
BODIKAL® SPF
Вакцина против птичји сипаници, птичји вирус
BRONHIKAL® I SPF
Лиофилизирана вакцина против заразен бронхит кај кокошки
BRONHIKAL® II SPF
Лиофилизирана вакцина против заразен бронхит кај кокошки
BRONHOPEST® SPF
Лиофилизирана вакцина против заразен бронхит кај кокошки, сој H-120 и newcastleskа болест, сој La Sota
GEOKORTON®
Спреј
GEOMYCIN® F
Интраутерини таблети
GEOMYCIN® L
Раствор за инјекции
GEOMYCIN® RETARD
20% раствор за инјекции
GEOMYCIN® прашок за кокошки
Прашок за перорална употреба
Назад до содржина | Назад до главното мени