Сите Производи - Ветерина

Ветерина лого
Барај
Оди до содржина

Главното мени

Сите Производи

ПРОИЗВОДИ > По Категории:
Сите Производи
veterinaNEOPITROID | Прав
Инсектицид во прав
NUTRICIN SULFA® 140
Премикс за лековит концентрат
PESTIKAL® + EDS + IB
Инактивирано маслена вакцина против newcastleskа болест, синдром на пад на носивоста и заразен бронхит кај кокошки
RESORBENS®
Маст
PESTIKAL® La Sota SPF
Лиофилизирана вакцина против newcastleskа болест, сој La Sota, за пилиња, кокошки и ќурки
PIPERAZIN CITRAT
Прав за перорална употреба
PLIVAK® - KS
Лиофилизирана жива вакцина против класична свинска чума, сој Kina, вирусот e размножен на култура на клетки
PRAZINON® plus
Таблети
SIMIVET®
Прашок за перорална употреба
KOSTOVIT®
Додаток на секојдневната исхрана кај животните
Назад до содржина | Назад до главното мени