Вакцини - живи - Ветерина

Ветерина лого
Барај
Оди до содржина

Главното мени

Вакцини - живи

ПРОИЗВОДИ > По Категории:
Вакцини - живи
BODIKAL® SPF
Вакцина против птичји сипаници, птичји вирус
BRONHIKAL® I SPF
Лиофилизирана вакцина против заразен бронхит кај кокошки
BRONHIKAL® II SPF
Лиофилизирана вакцина против заразен бронхит кај кокошки
BRONHOPEST® SPF
Лиофилизирана вакцина против заразен бронхит кај кокошки, сој H-120 и newcastleskа болест, сој La Sota
GUMBOKAL® IM FORTE SPF
Лиофилизирана вакцина против гамборска болест за пилиња
GUMBOKAL® IM SPF
Лиофилизирана вакцина против гамборска болест за пилиња
PESTIKAL® LA SOTA SPF
Лиофилизирана вакцина против newcastleskа болест, сој La Sota, за пилиња, кокошки и ќурки
PLIVAK® - KS
Лиофилизирана жива вакцина против класична свинска чума, сој Kina, вирусот e размножен на култура на клетки
Назад до содржина | Назад до главното мени