За Нас - Ветерина

Ветерина лого
Барај
Оди до содржина

Главното мени

За Нас

Ветерина

Ветерина ДООЕЛ е компанија која од 2001 година е генерален застапник на производите на Genera АД. за Македонија. Genera АД. e водечки производител на производи за заштита на здравјето на животните во Хрватска и на соседните пазари.Историјата и искуството повеќе од сто години го има стекнато со долга и богата традиција во развој, производство и дистрибуција на производи со висок квалитет за превенција и третман на болести кај животните.

Генера

Genera АД, со долга историја  и традиција e водечки производител на производи за заштита на здравјето на животните  во Хрватска и соседните пазари. "Ние им нудиме на нашите клиенти  широк спектар на производи за превенција и третман на болести кај животните".


Денес само неколку производители имаат способност и стручност неопходна за успешен развој на биолошки производи врз основа на сложеноста и специфичноста  на нивниот развој и производство. Но, Genera има огромно искуство во овој  сегмент. Genera е стратешки фокусиранa на превентивната медицина, со посебен акцент на производство на вакцини за живoтни.

Назад до содржина | Назад до главното мени